Ongerijmde AVG

AVG en privacyverklaring

Ken mij
als meer dan een nummer
wat letters locatie

Ken mij
als meer dan kenmerken
geslacht of geloof

Bescherm mij
tegen de regel
die meer nog dan privacy

mij het dromen ontrooft

Ken mij – ik ben
meer
dan een feit,

 

AVG en privacyverklaring voor:

https://ontginner.wordpress.com

Op 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Deze wet regelt dingen rondom persoonsgegevens. Ook als blogger ben ik verantwoordelijk voor jouw persoonsgegevens.
Als je reageert op mijn blog, laat jij je naam, e-mailadres, webadres, IP-adres en soms een afbeelding (gravatar of avatar) achter. Iedereen kan dat zien. Alleen je e-mailadres niet. Ik beloof hierbij plechtig dat ik dat –zonder uitdrukkelijke toestemming van jou -nooit aan iemand zal doorgeven, tenzij ik dat wettelijk verplicht ben.

Met de informatie doe ik verder niets. Alleen als je reageert dan geeft mijn blogprovider WordPress automatisch meldingen maar die kun je zelf uitzetten.
Mocht je om wat voor reden dan ook een reactie willen verwijderen, stuur me dan een bericht met voldoende gegevens om die reactie terug te vinden (zoals e-mailadres, datum en titel van het blog/bericht waar het staat).

Mijn blogprovider is dus WordPress en die maakt vermoedelijk gebruik van cookies. Dit zijn tekstbestanden die worden geplaatst bij een eerste bezoek aan mijn blog en ze worden opgeslagen in de browser van pc, laptop, tablet of smartphone. Je kunt je afmelden voor cookies door je eigen internetbrowser daarop in te stellen.

Mijn website is beveiligd met een regelmatig wisselend wachtwoord dat verder niemand kent, ook WordPress niet. Verder voer ik alle updates uit waarmee WordPress ervoor zorgt dat er geen onbevoegden toegang hebben tot je gegevens. Daarnaast zorg ik dat alle beveilingssoftware op mijn pc, laptop, tablet, en smartphone waarmee ik soms werk aan mijn blog up to date is.

Bij twijfel en vragen neem gerust contact op via mail: renmhaster@hccnet.nl