Hutspot

De dagen vliegen als pennenstreken voorbij. En steeds komen er andere indrukken en gedachten. Gesprekken en stilte. Antwoorden en vragen. Komma’s en punten. Verbind de punten en kleur zelf het plaatje. Wat zijn de verbanden? Of is het hutspot en ligt de worst bovenop? Een paar zaken uit de hutspot, informatie waar je misschien weinig aan hebt…

  • Heb ik boven aan mijn blog de laatste dagen een stukje december-inpakpapier? Nee, in het geheel niet! Het is een klein deeltje van een foto gemaakt door de Hubble telescoop, een deep space foto. Dacht je al meer sterren te zien, als je op vakantie bent, dit is een stukje hemel waar een hele sterke foto van is gemaakt, diep de ruimte in. Op het plaatje hiernaast kan je zien van welk stukje hemel dit een foto is. (ten opzichte van de maan). Joas liet met deze foto zien, hij is volledig zien als je hier ( of hier) op klikt. Ontzagwekkend!  Dit is geen spielerij, dit is écht. Met melkwegstelsels in de verre verte. En dan denk ik aan het lied dat ik vrijdag op een begrafenis heb meegezongen “’t Is de HEER Wiens alvermogen ’t groot heelal heeft voortgebracht“ (Psalm 146) … en groot is het!
  • Yentl liet me een clip op YouTube zien en ik kon (weer ;>) mijn ogen niet droog houden. “Everything” van Lifehouse uitgespeeld. Wat een met intens gevoel gespeeld stuk, en een hangenblijvend lied! Klik hier eens, kijk en luister. Mee eens?
  • Ha! De wetenschap dat ik een zesde van de Psalmen al heb gemozaïekt stemt me oké en enthousiast. Ze worden me steeds meer waard!
  • “Steenhouwer” (van Camilla Lackberg) heb ik uitgelezen, een spannend boek (uit een serie) met veel verhaallijnen die elkaar kruisen. Intrigerend!  Wat wordt het volgende boek?

En de (hans)worst ben ik, die deze dagen mag (be)leven, net als  jij die dit leest.  Mooi toch , om elkaars gedenksteen te zijn? Ik lees, luister,  zie,  denk,  jou ook graag! Want in elkaar lezen we Hem!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.